Tiger var namnet

Tiger är en stilig kille som bor på Ekerö. Han kom gående en dag till Marias radhus, där han parkerade sig. Maria trodde att han var hemlös, tyckte synd om honom och bjöd på lite mat, vilket han naturligtvis gillade. Hon satte upp lappar i närområdet och så småningom gav sig den rättmätiga ägaren tillkänna. Tiger flyttade hem igen men inom kort var han tillbaka hos Maria och hennes familj. Maria köpte honom senare och Tiger flyttade in och är numera innekatt.

Tiger är avkomma till en norsk skogkatt och en ragdoll. Han är en älskad kille men kanske saknar han en artfrände. Maria har läst på om ragdoll och gillar rasen, hittade mig på nätet och bestämde sig för att ”slå en signal”. Det var ett trevligt samtal och Maria är seriöst intresserad av att köpa en ragdoll. Om våra planer slår in, kommer Sandie att ha flyttklara kattungar i mitten/slutet av juli. Det skulle passa Maria bra, eftersom hon är ledig under skolloven. Jag tror att en kattunge skulle få det mycket bra hos familjen Pettersson och nu väntar vi bara på att Sandie ska börja löpa.

Jag har en fantastiskt rolig nyhet att berätta men den får anstå tills imorgon, eftersom den kräver lite mer utrymme. Likaså har jag annat trevligt kattrelaterat att informera om men jag måste få svar på några frågor först. Tror att jag redan imorgon kan berätta, varför jag känner mig så glad och nöjd. Säger man A får man säga B och det tror jag alltså att jag kan imorgon.

 
1 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)