Till slut kom stamtavlorna

Oh, vad jag har väntat på stamtavlorna! I början av juni uppstod fel i SVERAK:s datasystem och sedan dess har allt arbete med stamtavlorna stått stilla. Om de av någon anledning inte blivit klara den dag kattungen ska flytta, kan man få ett intyg från avelssekreteraren i den egna kattklubben om att ”stamtavla är under registrering”. Inte heller det fungerade!!! Jag har vid två tillfällen försökt få kontakt med avelssekreteraren i Stockholms Kattklubb; den ena gången via mail, den andra genom ett sms. Inget svar överhuvudtaget. Så får det inte vara, a ser jag. Nu var mina kattungeköpare förstående och det kändes skönt.

Att äntligen kunna skicka stamtavlorna till de nya ägarna (som jag planerat göra idag) gjorde mig glad nästan hela dagen igår men på kvällen, när jag tittade närmare på dem, upptäckte jag det...... I stamtavlan stod att kattungarna är blå colorpoint, RAG a, men det är ju mitted de är, dvs. RAG a 04. Det finns ingen eller något att skylla på, Felet är helt och hållet mitt. De som känner mig vet att jag brukar vara väldigt noggrann och vad som hänt nu, begriper jag inte. Hur som helst ska jag nu informera kattungeköparna och beställa en ersättningsstamtavla med korrekta uppgifter. Har man inte jobb så skaffar man sig, puh.

Jag pratade med Tania (min underbara fodervärd) idag. Till min stora glädje är hon intresserad av att ställa ut Zinja. Vi kommer nog att tillsammans besöka en utställning först för att miljön och upplägget ska vara bekant för Tania den dag hon ställer ut Zinj

 
26 jun 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)