Tingla är hemma igen

Idag fick hon komma hem, lilltösen. Jag vet inte vem som är gladast; Tingla, Marie (matte) eller Emelie (hanens fodervärd). Det har varit jobbigt för var och -  men på olika sätt. Tingla har längtat efter att kunna röra sig fritt och inte vara instängd i ett rum - hon är van att kunna gå omkring som hon vill i ett helt hus. Marie har saknat sin lilla tjej, som varit borta från familjen för första gången, sedan hon som 12-veckors kattunge flyttade in i sitt ”för-alltid-hem”. För Emelie har Tinglas krafsande på dörren varit störande och för henne är fodervärdsrollen med parning väldigt ny. Nu är iallafall ordningen återställd och vi håller tummarna för att besöket hos Snusen kommer att resultera i små, söta kattungar.

Jag gissar att tillgången på kattungar är skral, för den senaste veckan har jag fått tre förfrågningar om småkissar. Till min glädje har jag konstaterat att alla, som söker småttingar, varit genomtänkta och har planerat för att kunna vara hemma den dag små tassar kommer att skutta omkring i hemmet. Det är ett stort ansvar och ett långt åtagande att skaffa en katt, så för både kattens och den blivande ägarens skull är det viktigt att köpet är noga övervägt.

Ikväll hade jag tänkt förbereda mig för morgondagens datautbildning men det får bli inatt istället. Jag har nyss ägnat mig åt ”peta lite i” ett brev till Ragdollklubbens medlemmar; en information om de aktiviteter vi planerat under vårterminen. Ju mer man skriver desto mer upptäcker man (gäller nog de allra flesta skribenter) hur viktiga ord är. Ord har olika nyanser och felaktig interpunktion kan helt ändra betydelsen av meningen. Tänk bara vad ett litet kommatecken kan ställa till; Avrätta inte, vänta på besked." eller Avrätta, inte vänta på besked. Kommatecknet kan i detta fall vara avgörande för liv eller död.

5 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)