Tisdag till onsdag

Tisdag: Gunilla hade skickat över en lista på sådant som ingår i att vara "Personalansvarig" på katthemmet och den väntade i min mailbox, när jag skulle titta över eventuellt inkommen post en sista gång innan läggdags. Det är en hel del som måste göras men jag behövde få mer information på många punkter. Därför skrev jag ner och skickade till Gunilla de frågor jag behöver svar på, innan jag kan börja förbereda min del i uppdraget. På morgonen hade Gunilla svarat - jag kunde ringa henne mellan klockan 15 och 17. Jag kontaktade henne som avtalat och samtalet varade mer än en timme och jag kände att jag fått ett tämligen bra grepp om min uppgift som ansvarig i personalgruppen, när vi pratat färdigt.

Fick en videosnutt från Marita, som är en sann engagerad kattälskare. Tror inte att jag hade kunnat hitta ett bättre kattpensionat till mina små älsklingar. Jag tänker omedvetet på dem väldigt ofta och glömmer bort att de inte är här, t ex när jag skulle göra frukost (både igår och idag) - jag skar upp en extra ostskiva till Ostmoster (Sandie) av bara farten.

Onsdag: Fuktnisses dag! Jag har varit helt fokuserad på den här dagen, eftersom det var först nu jag - kanske - skulle kunna få en viss uppfattning om, hur länge vi kan tänkas behöva vara andrahandsboende. Punktligt klockan 11:30 kom en hel lite delegation nerför trapporna från "vattenskadeorsakslägenheten" samtidigt som jag steg ur lägenheten på plan 1, hemma. Nisse mätte här och där och vi andra tittade på. Tyvärr får jag inte behålla "min Patrik", projektledaren för badrumsrenoveringen, Patrik som varit så hjälpsam och informativ, som svarat på sms, t om på Kristi himmelsfärds dag, och som jag känt besitter en känsla jag verkligen uppskattar - empati. Nu har föreningens försäkringsbolags byggföretag, Erlandsson Bygg, tagit över våra problem och följden har blivit att fläktarna, som stått i vår bostad (tämligen omgående) flyttats till våningen ovanför. Har man bara två fläktar? Tack och lov - köksskåpen behöver inte bytas och inte heller rampen med de inbyggda "spottarna". Köksgolvet har klarat sig men värre är det med golvet i sovrummet. Det måste bytas. Prognosen på slutdatum är omöjlig att fastställa men det torde röra sig om minst två månader. Lika bra att ställa in sig på det  och göra sig rimligt hemmastadd hos Judith.

Flinga är kastrerad och Laila skickade en bild på henne med med texten: "Hög tyck-synd-om-mig-faktor.". Nu behöver Flinga inte äta P-piller eller längta efter bebisar men kul tycker hon inte att det är att bära body. Förhoppningsvis har hon iallafall inte ont. Numera brukar ju veterinärerna tillse att kattägarna får recept på smärtstillande att ge den nyopererade kissen.

Fick även en hälsning från Tingla igår via matte Marie. Vi fick en inbjudan att komma och hälsa på "vår Täbytabbytjej". Den 11:e juni åker vi till Enstavägen (måste kolla adressen en gång till) för att träffa lillstumpan i hennes permanenta hem. Ska bli jätteroligt! Den senaste bilden på Tingla visar tydligt, vilken stor tjej det blivit av henne..

 

 

 

 
2 jun 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)