Tjejerna

Igår var jag på bio och såg en film jag absolut inte vill rekommendera (minns inte ens vad den hette, bara att det var en fransk film). Min väninna Britt-Marie hade fått två  gratisbiljetter, eftersom hon prenumererar på tidningen M. Hon bjöd med mig - jättegulligt av henne! Vi har en liten filmklubb hon och jagsmile och gårdagens film var den sista för säsongen. Nu blir det uteservering ett tag framöver, när vi träffas. Vår och försommar - underbart!

Givetvis var katterna inte med. Jag lät balkongdörren stå öppen, så att de skulle kunna gå ut, om de ville. När jag kom hem väntade de i hallen. Stina löper igen och är lite grinig men allt verkade "frid och fröjd". Eftersom katterna så gott som alltid sover, när de är ensamma, var de pigga och alerta hela kvällen. Vi kammade och borstade dem utan protester och de blev lika fluffiga som alltid, de var med oss i soffan och lekte lite tillsammans.

Plötsligt hörde jag ett  elakt, långt fräsande följt av ett ihärdigt morrande. Stina stöd för fräset och Sandie för morret. En gång till! Enda gången det hänt tidigare var, när Sandie flyttade in. Måtte det inte fortsätta! Det har nu gått 12 timmar sedan det hände och allt är som vanligt mellan tjejerna dvs inga problem. Förhoppningsvis var det en engångshändelse förorsakad av Stinas dåliga "löphumör".  De behöver inte älska varandra men de måste vara vänner. 

Allt blir säkert bra, när Stina slutar löpa. Vid nästa löp väntar Sigge och förhoppningsvis leder det till en ny kull kattungar. Sedan hoppas vi att "Lillan" tar över rollen som avelshona. Hon är lite barnslig nu men mognar säkerligen under graviditeten. Varken djur eller människor ska vänta för länge med barnafödande, om de vill minska risken för komplikationer.

21 apr 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)