Topplistan

I februari blir det fem år sedan jag startade min blogg och aldrig hade jag väl tänkt att jag fem år senare fortfarande skulle skriva mina inlägg; absolut inte ligga på plats nummer 28 på programmets, n.nu, topplista. Bland de 100 första på topplistan är vi tre med kattbloggar. Vid en snabbtitt på de andra på listan såg jag mest namn på olika städbolag och hantverarföretag.

Ovanstående var en total överraskning för mig igår. Visst kände jag till att programmet hade en topplista men hade aldrig brytt mig om att titta på den, för aldrig trodde jag väl att jag skulle finnas med där; ett program med fler än 20 000 hemsidor. Kul!!!

När jag startade bloggen tyckte jag att det var både roligt och spännande men efter en tid slutade jag skriva; tänkte att det väl inte var någon som var intresserad av vad jag skrev men....... En dag kom Ove hem och berättade att en av mina följare kommit och frågat honom, varför jag inte skrev mina små inlägg längre. Marita hade fått vetskap om min blogg genom sin man, som arbetade på samma företag som Ove. Oj, någon som var intresserad!!! Om jag hade vetat att någon gillade att läsa det jag skrev, en enda person bara, hade jag inte slutat. Nu visste jag det och sedan dess har jag, med några få undantag, skrivit ett inlägg varje dag. Idag har jag många fler följare :-).

Det nya, mörktt lila, sammetsöverkastet är väl inte det bästa valet för djurägare - i synnerhet inte för dem med långhåriga katter. Våra katter älskar att dra sig tillbaka till sovrummet och hoppa upp i sängen efter morgonens bestyr. Det är förundrande att de, bara genom att ligga på överkastet, kan lämna så mycket hår efter sig. Nåja, vill jag ha både ett mörkt sammetsöverkast och ljusa långhåriga katter får jag ta konsekvenserna av den kombinationen. Det kan det vara värt!

3 jan 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)