Trasdockan

Tur att jag inte förvärvsarbetar längre. Hur skulle jag hinna? Det är så roligt att arbeta med Ragdollklubbens nya tidning men vilken tid det tar! Fem timmar idag. Säkerligen kommer nästa nummer av tidningen att "flyta" bättre, då vi, Carina, Madeleine och jag skapat rutiner för vårt arbete och har hittat våra roller. Det är både roligt och spännande och då gör det inget att det tar tid.

Idag har vi utövat pälsvård. Oh, så fina de är alla tre. Kammen är värdig sitt namn - Mirakelkammen. Katterna ligger och njuter och går inte iväg, när vi slutat kamma, i hopp om att vi ska fortsätta. Nu återstår bara naglarna. De får vänta tills imorgon.

Jag längtar efter en ny liten kisse och har varit i kontakt med Busann's uppfödning. Där finns visserligen kattungar men ingen riktigt lämplig för utställning och avel. Ove tycker att vi ska vänta på att någon av våra egna flickor får kattungar. Bra på många sätt men också bra att få in nya gener i vår egen uppfödning. Det finns mycket att tänka på. Vi får se, hur det blir.

6 jun 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.