Trasdockan #1 2018

 

Det har gått nästan tre veckor sedan jag tänkte på Trasdockan - kanske inte helt sant men nästan :-). Vissa perioder jobbar Carina och jag väldigt koncentrerat med tidningen; i starten när vi brainstormar, när vi gör research och c:a tre veckor innan tidningen ska skickas till våra medlemmar (usch, jag gillar inte att blanda in engelska eller - ännu värre - försvenska de engelska orden med ett a för att få till ett verb men ....).

När jag gjort min research börjar jag skriva och det brukar vara lustfyllt men det gäller att vara i rätt form; att inte samtidigt ha tankarna på något annat viktigt. I de flesta andra avseenden har jag bråttom, ibland alltför bråttom, med att bli klar med det jag håller på med. Det gäller däremot inte när jag skriver. Som jag berättat tidigare, går jag igenom mina alster många gånger och ”smakar på” orden innan jag känner mig nöjd. 

Planen idag har varit att Carina och jag ska träffas hemma hos mig för att göra vår dummie (det lilla häftet vi upprättar för att få en bättre överblick över den tidning vi planerar). Nu är det inte säkert att det blir någon träff idag, för Carina mår inte riktigt bra. Tråkigt för Carina men för tidningen gör det ingenting - vi har gott om tid ännu. Redan i julnumret informerade vi om saker som vi kommer att skriva om:

 Årets Katt 2018
 Årsmötesrapport
 Hälsoprogram PawPeds

Förhoppningsvis kan vi locka någon från PawPeds att komma till årsmötet, lördagen 16 februari, och  berätta om den forskning som bedrivs om HCM och att vi så också får ta del av den statistik som finns om sjukdomen.

5 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)