Trasdockan 2/2017

Trots att det är Carina och jag som planerar innehållet och skriver texten i Trasdockan, tycker jag att det är lika spännande varje gång tidningen dimper ner i brevlådan. Vi har ju bara sett den digitala versionen fram till dess. Det är en annorlunda känsla att hålla i tidningen än att läsa den på plattan. Jag älskar min iPad och den är en av mina bättre kompisar - de andra vännerna är av kött och blod - och jag umgås med den flera timmar om dagen. Om vi inte kommer att ha råd att trycka tidningen framöver, är jag öppen för att göra den digitalt men helst vill jag ha det som nu "en riktig tidning i handen".

Allt ökar i pris och då givetvis också kostnaden till tryckeriet och vår AD. Carina och jag har nu arbetat nära tillsammans i nästan exakt två år och arbetet flyter bättre och bättre för varje nummer. Vår strävan och lön är medlemmarnas uppskattning och vi försöker göra vårt yttersta för att göra läsarna nöjda. Jag blev jätteglad idag, när det på FB kom "ett fång rosor till mig och Carina som tack för Trasdockan.

Vi har ställt en fråga på hemsidan, där vi undrat om Ragdollklubbens medlemmar skulle stanna kvar, om vi skulle höja avgiften för medlemskapet med 50 kronor per år, dvs mindre än en krona i veckan. Själv har jag varit medlem sedan vi köpte Stina, 2010, och medlemskapet kostar lika mycket (lite) nu som då. Det mesta i samhället för övrigt har ökat i pris och kanske är det läge att höja medlemsavgiften. OBS! detta är min åsikt och inget som diskuterats i styrelsen. Vi har ju sedan ett par månader tillbaka infört rubriken "Månadens fråga" på hemsidan. Där har vi velat ta reda på (junifrågan) om medlemmarna stannar kvar trots en prisökning. Tyvärr är det inte så många som svarat, så det går inte att dra några säkra slutsatser men majoriteten skulle acceptera en prishöjning.

Idag har jag köpt en katt! Jag vet inte hur gammal den är. Den har ingen stamtavla. Den är brunsvart och liknar en devon rex. Jag hade absolut inte tänkt köpa någon katt mer utan eventuellt spara en av Sissels kattungar men jag kunde bara inte motstå den här kissen. Han, det är en hane tror jag iallafall, är väldigt lugn och eftersom jag redan betalar nästan 1000 kronor i månaden i försäkringspremie för raskatterna, tänker jag inte försäkra nyförvärvet, som jag för övrigt döpt till Porslin. Han är c:a 40 cm hög och kostade 150 kr. Bild kommer imorgon.

 

 

30 jun 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)