Trasdockan

Vi är klara med det första numret!! Igår ringde Carina vid 18-tiden. Jag hade precis kommit hem. Varje år hålls marknad, vår och höst, i Sundbyberg. På hösten är det kräft- och surströmmingsfest också och då dukas långbord på Sturegatan. Jag hade glömt att det var marknad, när jag och Lena skulle gå och fika på Nybergs torg. Jag gick hem med tofflor och ett halsband, som jag inte visste att jag behövde, när jag gick hemifrån.

Carina ringde alltså och bad mig om att än en gång korrekturläsa våra texter. Trots att jag gjort det en gång tidigare, hittade jag några saker, som behövde ändras. Tyvärr kommer inte Madeleine, vår AD, att fortsätta efter jul. Det är väldigt ledsamt men ingen är oersättlig, så vi kommer säkerligen att hitta någon annan. I början av veckan kontaktades Carina av en ung tjej, som gärna vill hjälpa till med Trasdockan. Hon har precis avlagt examen i media och hon är intresserad av att arbeta med hemsidan. Jag hoppas också att hon har kontakter, som kan ta över Madeleines uppgifter. Carina ska träffa henne nästa vecka och då får vi veta mer. Det jag vet idag är att hon har en katt, vet inte om det är en kille eller tjej, och att hon varken ställer ut eller avlar på sin kisse. Hon bara älskar Ragdolls.

Förhoppningsvis har tidningen tryckts idag och den kommer att komma till medlemmarnas brevlåda under nästa vecka. Jag vågar säga att tidningen kommer att vara uppskattad läsning. Carina och jag har redan börjat planera innehållet i nästa nummer. Vi, förmodligen jag, kommer att rapportera från Världsutställningen i Malmö. Tillsammans ska vi ntervjua en domare, skriva om hjärtsjukdomen HCM, ge tips inför utställning m.m. Jag ska också skriva en ledare. Arbetet med tidningen tar mycket tid, som jag tidigare berättat, men det är jätteroligt och samtidigt lär jag mig massor.

 
28 aug 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)