Trasdockan nr 1 2016

Carina och jag skulle träffas vid 14-tiden för att planera för Trasdockan. Innan dess hade jag naturligtvis redan börjat tänka på de ljuvliga djuren. Svårt att inte göra det, när jag hela tiden påminns om dem. De ska ha mat, så snart vi vaknar. Först utfordrade Ove de stora katterna och strax efter gav jag de små. Tvärt om går inte, för då äter Stina och Stisse upp kattungematen. Yatzi var nöjd med att Mitzi och Titzi åt bebisfrön, för då fick han ensam äta upp all mjölk, som Stina producerat, blev mätt och slapp äta frön.

Sedan var det fullt ös här. Fyra gånger fick Ove lyfta ner kattungarna från den överst avsatsen i klätterträdet, där de bråkade och jamade. Stisse låg i soffan och tittade på spektaklet, så vi passade på att kamma honom samtidigt. Han är så fin Stisse, både till sättet och utseendet - min alldeles egen mysgubbe (han ligger bredvid mig nu, så att jag inte ska behöva känna mig ensam. Alla andra sover). När kattungarnas krafter började avta, följde Sandie med dem till sovrummet och tillsammans lade de sig i garderoben och somnade.

Carina är mycket strukturerad och än en gång visade hon prov på det. Hon hade häftat ihop 16 sidor -motsvarande nästa nummer av Trasdockan - och planerat in vad vi ska ha var. Vi har tidigare pratat löst om, vad vi vill ha med men nu hade Carina lagt in materialet på den plats, de ska vara i tidningen. Jättebra! Nu ska vi börja fylla på med text och bilder. Vi har "deadline" 30/1 men försöker göra helt klart de olika artiklarna efter hand, så att Christoffer, vår AD, kan börja med sin del av arbetet.

Meningen var att vi skulle kamma de andra katterna också ikväll men av det blev intet. Får bli imorgon istället. Vi måste också klippa naglarna på både de vuxna och kattungarna.

Idag fick jag också bilder som Ida, Cecilias dotter, tog när hon var här. Jätteroligt att få!

 
6 jan 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)