Trasdockan och hemsidan

Jag har mycket att tacka katterna för. Det är nog de som gör att jag varken haft tråkigt eller tyckt det vara jobbigt under husarresten. Själv har jag hela tiden enkelt kunnat sysselsätta mig med sådant som är viktigt för mig. Att det handlar om katter, direkt eller indirekt, har du säkert förstått; den senaste tiden närmare bestämt med Trasdockan och nu även hemsidan. Jag har fått många bevis på att tidningen uppskattas, vilket gör att arbetet känns ännu viktigare. Det är roligt att kunna göra sådant som är till nytta och/eller glädje för andra. Mitt kattintresse har också givit mig många nya, fina vänner; människor som jag aldrig hade träffat annars.

Klockan 11 imorgon har jag kallat till telefonmöte i Hemsidegruppen. Vi är fyra styrelseledamöter som har till uppgift att gå igenom all text på hemsidan - ett tidskrävande men nödvändigt arbete. Jag ska testa att koppla ihop oss med hjälp av symbolen + på min iPhone. Jag älskar Apples produkter men som den kontrollperson jag är, vill jag ändå testa innan mötet, så att jag vet att det inte ska vara några problem när vi väl ska starta. Jag har gjort ett förslag på en "körplan" som vi kan utgå ifrån och under mötet lägga till och dra ifrån från min ursprungliga idé. Sedan kan vi börja jobba. Har vi tur kommer vi också att kunna förnya inte bara textinnehållet utan även själva hemsideprogrammet. Det beror på om klubbens ekonomi tillåter det. Vad roligt det skulle vara, om det kunde bli verklighet.

Idag har katterna haft det jobbigt, för deras sovvanor har rubbats. Nu sover de, utmattade efter ett hårt städpass idag. I flera timmar har de känt sig jagade av dammsugaren; det tar tid att städa grundligt! Att det är påsk märks knappt hos oss, nu när varken barn eller barnbarn kan hälsa på. Då kan man lika gärna göra en extra noggrann städning, även innefattande skåp och lådor. Visserligen har vi träffat familjen med hjälp av FaceTime men det är förstås inte detsamma som att äta påskmiddag tillsammans.
Nickes "lilla Saga" är en mycket språkstam kisse och hon har önskat oss Glad Påsk både igår och idag :-). 

Mina fina f.d. kattungeköpare, Ethel och Annelie, har också hört av sig. På bild nummer 1 ligger Safir och Blue (kullsyskon) och på bild 2 myser Spinetts Smulan och hennes "bror" Leo, som förvisso kommer från en annan uppfödare men katterna är som syskon ändå. 

 
12 apr 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)