Trasdockan tar form

Klockan 10 idag hade Carina och jag bestämt att vi skulle läsa våra texter. Detta för att kunna flytta dem vidare till vår AD:s fil i Dropbox. Det är en del arbete för henne och jobbigt om allt ska göras på ett par dagar. Nu kan hon arbeta i lugnt tempo med en bit i taget. Vi ”betade oss igenom” två av de längsta texterna. Sedan var vi tvungna att göra paus, för Carinas dator strejkade och krävde omstart. Vi återupptog jobbet på eftermiddagen och nu känns det som om vi ligger riktigt bra till. Efter det har jag skrivit ytterligare ett par saker jag erbjudit mig göra och samtidigt kom ett svar på veterinärfrågan. Sara, klubbens veterinär, är alltid i tid med det hon lovat. Tänk om alla vore som hon.

Under morgondagen hoppas jag hinna lyssna på inspelningen med Gustaf, när han berättar om sin 18-åriga katt Tiger. Det är att skjuta två flugor i en smäll. Dels kan jag skriva presentationen av podden till Prata Katt, dels kan jag återberätta Gustavs berättelse i Trasdockan. Därefter är det bara ett par saker kvar för min del.

Snart skule det blid juluppehåll men det var enligt de planer vi hade fram tills för några timmar sedan. Det var innan vi kom på idén med att under juluppehållet gå igenom och uppdatera hemsidan :-).

Bilderna på Blue och Safir, som jag lovat visa, har tyvärr fel format för det här programmet.

25 nov 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)