Trevlig julklapp

Som barn blev jag glad för julklappar innehållande block, målarfärger, kritor, väldoftande tvålar och liknande tämligen billiga saker. Det var så roligt att få många paket och spänningen under paketöppnandet förstärkte glädjen. Det är mycket svårare att köpa julklappar idag - och nästan omöjligt att hitta saker någon blir glad över och absolut kan man inte köpa många - om man inte ska göra av med en förmögenhet. Att köpa något till personer över 50 år är, enlig mig, nästan omöjligt. Dessa har det mesta de behöver och önskar egentligen ingenting, spavistelser och teaterbiljetter undantaget förstås men.......... idag fick jag ett bra tips på presenter att ge till kattälskare. En tecknad bild på den/de katter som tillhör personen, som ska få gåvan. Jag vet inte vad den kostar men jag är övertygad om att det blir den mest uppskattade julklappen i år. Man kan alltid gå ihop några stycken, så behöver det inte bli dyrt. Jag ska ta reda på vad bilderna kostar tills imorgon.

Katterna sover redan. Det har varit en jobbig dag för dem idag, för Christine har varit här. Det innebär att de känner sig jagade av dammsugaren och de har inte kunnat koppla av, utan de har varit tvingade att flytta sig runt i bostaden bort från snabeldraken. Jag ska själv lägga mig strax, även om jag är rädd att det dröjer mång timmar än, innan John Blund hinner hit. Försöka ska jag iallafall, eftersom jag känner mig lite frusen och inte helt frisk.

På bilderna ser du ”våra” katter, Kajsa och Buster, som hunnitfylla tred år.

 
28 nov 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)