Trodde inte mina ögon!

Småttingarna har ännu inte flyttat till hagen ännu men det är en tidsfråga innan boburen är för liten. Egentligen är den rätt stor men kattungarna behöver träna att gå nu. De gör stora framsteg varje dag men för ett par timmar sedan hände något, som jag absolut inte hade förväntat mig. 

När kattungarna är ensamma i sovrummet går jag och tittar till dem med jämna mellanrum men när jag skulle ge Sandie mat (och trodde att ”barnen” som) blev jag alldeles förstummad. Utanför boburen, på golvet, gick Laban ensam för sig själv. Sandie var inte där och inte heller hans syskonskara. Jag förstår inte, hur han hade lyckats ta sig ut. Ove har skurit till en pappskiva, som han fäst för ingången och hur Laban burit sig pt för att ta sig över den är obegripligt. Det känns som om kattungarna tagit ett stort steg framåt idag. De har både ätit och sovit men även ”tränat”. 

Ännu har jag inte hört något från Lotta, så Sissesl förlossning har alltså inte startat ännu. Imorgon är hon på dag 65, om jag inte misstar mig men det är inte onormalt om det dröjer ytterligare några dagar men nära är det iallafall.

Nu ska jag titta lite på Let’s dance och sedan ska jag försöka sova några timmar. Skönt att småttingarna snart kan börja äta mat men än så länge behöver de få lite extra mjölk. Det visar sig på vågen.

19 apr 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)