Trött? Nej

Jag visste det men hade bestämt att det inte fick bli så. Jag kunde helt enkelt inte sluta, när jag börjat installera min nya platta, trots att jag vanligtvis är en viljestark person. Flera gånger efter midnatt, som var min egen satta gräns, resonerade jag med mig själv om att jag borde lägga mig men jag ville bara inte sova. Slutligen hittade jag argumentet, som höll: "det gör inget, om man är trött en dag". Halv tre vaknade Ove och undrade säkert, varför det lyste i lägenheten, gick upp men sade bara: "är du uppe än?" Retorisk fråga - han har varit med tidigare, när jag kommit igång med att installera något. Det måste helt enkelt bli färdigt, innan jag kan koppla av. Till och med katterna, som brukar hålla mig sällskap sena kvällar, blev trötta och gick in i sovrummet och somnade i min säng. Klockan 03:20 släckte jag lampan. Då hade jag allt - nästan - på plats på alla ställena; min telefon, iPad Air och iPad Pro. Jag hade "städat" min gamla iPad och försökt, har redan kommit på att jag ska göra om ytterligare, få ett system över var jag ska spara vad. Icloud - bra men inte i alla sammanhang. Förmodligen störde jag katterna genom att inte lägga mig i tid, för de är mycket trötta idag och ville inte ens hälsa på mig, när jag steg ur sängen klockan.09:10. Jag hade varit vaken, när Ove fixade i köket men somnat om, när han åkte till arbetet. 

Snart kommer årets höjdpunkt, när det gäller kattutställningar - Djurens helg. Utställningen arrangeras av Järva kattklubb och äger rum på Solvalla 13-14 augusti. Järva kattklubb bildades 1979 och har varit en aktiv, väl ansedd klubb. Tyvärr anser jag inte det vara fallet längre och bytte därför till Birka kattklubb efter årsskiftet. Styrelsens ambitioner avgör, hur välfungerande en förening är. vet inte ännu, hur min nya kattklubb fungerar, vet bara att många av mina "Ragdollvänner" är medlemmar där och de verkar nöjda. Jag är mycket förtjust i "Djurens helg". Förutom katter kan man titta på hundar, papegojor, kaninhoppning, amerikanska miniatyrhästar, reptiler kor, kalvar får och mycket mer varvat med gratis tivoli, ansiktsmålning och ponnyridning. Sandie har en gång varit representant för rasen Ragdoll på Solvalla. Efter det lovade vi henne att hon aldrig mer skulle behöva göra om detta. Hon tyckte att det var jätteläskigt. 

Tänk, att jag haft turen att hitta så jättefina kattungeköpare. Det viktigaste är ju att katten kommer till en bra ägare men jag är också glad över den hjälpsamhet Kalle (Smurfs "bonuspappa") visade, när han idag hjälpte oss att såga av benen på marmorbordet och placera bordsskivan på mitt gamla älskade underrede. Det blev precis lika fint, som jag hade hoppats. Ska ta en bild på det imorgon. Tack snälla Kalle!

Annelie skickade några bilder på Smulan på tomten. Hon har redan nu blivit riktigt duktig på att gå i koppel och hon och Leo har varit ensamma flera timmar utan problem. Nu kommer de att vara tre på kvällspromenaden; Annelie, Leo och Smulan. 

 

 

 
30 jun 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)