Två hälsningar inom en timme

Igår blev jag extra glad - jag fick en liten rapport om Laban och Zingo (från den sista kullen) med tillhörande bilder på båda katterna. Det kändes också roligt att Carolina och Linnea, kissarnas mattar, tagit sig tid att höra av sig till mig. Båda kattkillarna är nu stora, ragdolltypiska och därmed jättefina. I mars fyller de ett år.

Idag sökte jag Sara, som är ultraljudsspecialist. Vi börjar närma oss mars och hon har lovat Ragdollklubben en "ultraljudseftermiddag" då. Medlemmar behöver endast betala 1 500 kronor/katt  för undersökning av både hjärta och njurar. Det är bara 15 veterinärer i Sverige, som är godkända för att göra undersökningen enligt Ragdollklubbens och Scandinavian Ragdoll Clubs hälsoprogram. Sara är en av dem. Prissättningen varierar de 15 veterinärerna emellan - allt från 2 000 kr till c:a 3 000 kr. Det var en ren slump att jag beställde tid hos Sara i samband med att jag ville få Sandie undersökt. Jag är så glad över att jag då frågade Sara, som jag tycker är så fin mot både katterna och deras ägare, om hon ville bli klubbens "scanningsveterinär". Det ville hon! Nu väntar jag på besked om datum för den kommande "medlemsscanningen.

Carina och jag har gjort en första korrekturläsning av det vi hunnit prestera. Själv har jag inte gjort så mycket som jag hade önskat, eftersom jag har en hel del jobb med datakurserna. Efter varje lektion skriver jag en sammanfattning över det vi gått igenom och en beskrivning på hur vi gick tillväga och skickar till eleverna. De får också övningsuppgifter (en läxa) på det vi gick igenom den förra lektionen. Läxan ska vara klar och gås igenom gemensamt i gruppen vid den kommande lektionen. Jag trivs med att undervisa men, noggrann som jag är, tar kurserna väldigt mycket tid men glädjen jag ser hos deltagarna, när de löst sina uppgifter är värd allt jobb!

Bild 1: Laban, bild 2 och 3: Zingo.

 

 

 
7 feb 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)