Två nya avsnitt

Som jag berättat tidigare planerar Elin och jag för vårt ”kattarbete” på ungefärligt samma sätt som Carina och jag gör för jobbet med Trasdockan; planerade möten med minnesanteckningar i Dropbox. Planen för gårdagen var att spela in två avsnitt, det ena om fodervärdskap det andra om utställning. Jag hade avtalat med Lotta, min fodervärd, att hon skulle medverka och berätta om varför hon valt att bli fodervärd och hur hon ser på sin roll. I förrgår kväll kom jag på att Lotta också är utställningsvan - hon har ju tagit min Sissel till championtiteln! Varför har jag inte tänkt på det tidigare? Jag gör som så många andra - skyller på värmen:-). Nu gällde det bara att hon hade tid. Lottas telefon höll mig på sträckbänken genom att signalera upptagetton, trots att Lotta sov och således inte alls pratade i telefonen. Hon ringde mig själv vid 11-tiden, då hon vaknat och sett att jag ringt henne 8!!! gånger.

Lotta och jag tog tillsammans tvärbanan till Elin, som redan ”riggat” för inspelning. Det var uppenbart att Lotta gillade att både berätta om och att vara fodervärd. Förutom Sissel har hon en annan foderkatt, Rubi, jämngammal med Sissel (födda med en dags mellanrum). Vi pratade om fodervärdens rättigheter, skyldigheter och vikten av att ha ett skrivet avtal. Förvisso är även muntliga avtal bindande men vid eventuella meningsskiljaktigheter kan det bli problem att inte ha överenskommelserna nedskrivna. 

När vi spelat in ett avsnitt redigerar Leo och Elin det. Vissa saker kanske någon av oss vill ska bort eller kräver ett tillägg eller kanske har det smugit sig in ett faktafel. När de känner sig nöjda med den delen, lägger Elin inspelningen i Dropbox och informerar mig om det. Jag lyssnar igenom programmet och kommer ibland med synpunkter. Slutligen skriver jag en kort presentation av innehållet och på torsdagar respektive söndagar finns poddavsnitten tillgängliga på våra sociala kanaler.

Jag känner mig nöjd med båda intervjuerna/inslagen med Lotta och imorgon vill jag kommentera även den andra inspelningen, som handlar om utställning.

Slutligen vill jag säga att jag längtar efter mina nya djur och ser fram emot att se dem simma runt i sitt nystädade, ombonade hem.

26 jul 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)