Två veckor

Om några timmar fyller kattungarna två veckor. Vilken utveckling! Tre av dem har mer än tredubblat sin födelsevikt!!! De andra två ligger bara en liten bit under. ”Nyföddhetshalsbanden” är utbytta, eftersom de började sitta för hårt. Det är fantastiskt att en kattmamma kan producera så mycket mjölk att hon kan föda upp fem avkommor. Sandie och hennes bebisar bor nu i sitt ”kattbo”, som är placerat bredvid soffan i vardagsrummet. Jag tror att hon trivs bättre där än i sovrummet, för nu är hon är nära Ove, mig och de andra vuxna katterna.

Christin har varit här och städat idag. Det uppskattar jag lika mycket som Stisse avskyr det. Han valde som vanligt att vara på balkongen hela tiden hon var här. Han gillar inte ”snabeldraken”. Sandie och Stina däremot bekymrar sig inte ett dugg om dammsugaren.

Ikväll har jag författat ett brev till personer som jag hoppas vill hjälpa oss att sprida information om vår podcast. De reaktioner vi fått hittills har varit enbart positiva. Nu hoppas vi på ännu fler följare. Jag tycker också att det är roligt att många intresserar sig för kattungarnas utveckling. Imorgon planerar jag att filma katterna och lägga videosnutten på Instagram. Småttingarna blir märkbart stadigare på benen från dag till dag.

Kanske inte alla läsare vet att det finns fantastiskt bra och roliga webbaserade kattkurser i PawPeds. Det är många som vill gå dem och man får ibland vänta väldigt länge på att bli antagen. Därför är mitt råd att ställa sig i kö direkt, om man är intresserad av att förkovra sig. Jag har nu väntat 16 månader på den tredje och sista kursen G3. Jag kom att tänka på att påminna om utbildningarna idag, eftersom Elin går den förata kursen och tycker att det är både roligt och givande.

Nu hoppas jag att SVERAKs klubbtidning Våra Katter kommer snart. Temat kommer att vara ragdoll och det ska bli spännande att se, vad som skrivs.

28 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)