Tyst och tomt

Natten har varit lugn och Stina har nästan slutat tänka på kattungarna, jamar bara någon enstaka gång. Det verkar nästan som att Ove och jag, längtar mer efter de små liven. När de bodde här, sprang de omkring hela tiden i vaket tillstånd. De satte även igång de stora katterna, som också ville deltaga i leken. Sedan kattungarna flyttat har det blivit väldig tyst och stilla här hemma, alltför tyst.

Igår fick vi en liten illustrerad rapport från Vällingby och Norrköping. Kattungarna har funnit sig väl tillrätta. Att Izzie trivs , såg jag via FaceTimesamtalet i fredags. Celine ska få ett klätterträd och det vet jag att hon uppskattar. Alla kattungarna älskade att klättra i vårt klätterträd och de låg gärna på den översta avsatsen alldeles nära taket. Izzie har fått en klätterställning på varje våningsplan i huset och Kajsa och Buster har varsitt "träd".

16 feb 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)