Ulrica och Ulrica har hört av sig idag

Idag flyttade Smilla. Ulrica tog med henne i bilen och påbörjade sin resa mot Oxelösund, där hennes brorson bor. Den första timmen av bilfärden försökte Smilla ihärdigt få Ulrica att förstå att hon inte gillar bilåkning men till slut gav hon upp och beslöt sig för att sova istället för att skrika.

Jag har inte tidigare sett min f.d. kattunge i hennes nya "lejonfrisyr" men idag fick jag en liten videosnutt. Oh, så gullig hon är! I filmen hade hon precis kommit fram till sin nye husse men verkade ha funnits sig rätta tämligen omgående. Ikväll fick jag också några stillbilder på Smilla, jättetack Ulrica!

Under dagen har jag även haft mailkontakt med en annanUlrica, Ulrica D. Hon bor i Ursvik, en av Sundbybergs fem stadsdelar, själv bor jag i enannan, lilla Alby. Ulrica är mycket intresserad av att köpa en ragdoll och på sikt vill hon även bli uppfödare. 

Det började med att Ulrica skrev ett e-brev till mig, där hon bl.a undrade om jag visste någon som har kattungar till salu (gissar att hon hittat mig på Ragdollklubbens hemsida). Jag svarade henne och skrev några extra små saker också. Ulrica återkom med ytterligare några funderingar och då slog det mig att jag skulle passa på att inbjuda henne till vårt kommande kattcafé, vilket jag nu gjort. Jag blir så glad när personer som går i kattköpartankar förbereder sig så noga som Ulrica gjort och gör. Idag har hon besökt en kattmamma med bebisar. På det viset har hon bekantat sig med rasen men, om jag förstod saken rätt, var alla de kattungarna redan tingade.

Till sist - här kommer de fina fotona på Smilla. Jag fick fler men eftersom jag glömt att berätta för Ulrica att mitt dumma program endast godkänner foton med telefonen i "liggande läge", är det endast dessa två jag kan visa

 
22 feb 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)