Underbara kissar!

Igår såg jag en valp, en jättegullig valp aom betedde sig som valpar brukar göra. Det är det jag inte orkar med numera. Jag gillar hundar men när jag såg den lilla vovven kände jag mig glad över att det inte var min hund. Den livliga, gullungen skuttade fram långt före matte. Han stretade och drog så att jag var rädd att han skulle strypas. Matte försökte förmana honom men han ville inte höra på.

Jag mindes tillbaka många år i tiden och såg Cavallas Nalle framför mig, min ljusbruna och vita boxer (teckningen och färgen har säkert en beteckning men den känner jag inte till), en jättevacker hund. Det tog hela ett halvår att få honom rumsren, han behövde mycket motion och ville ”jobba”. Jag orkade det inte då och än mindre nu. Nalle fick så småningom flytta till en gård på landet, där han fick utlopp för all energi och blev en älskad familjemedlem i sitt nya hem.

Visst skulle det vara härligt att ha en liten hund, som inte kräver så mycket motion har jag tänkt ibland men.......även en liten hund måste kissa och bajsa och helst då inte inomhus. Alltså skulle jag behöva gå ut med hunden tidiga morgnar och sena kvällar och även dessemellan. Nej, det blir ingen hund! Att jag gärna skulle ha en hund beror inte på att jag inte är nöjd med att ha katter, det beror på att jag också tycker om hundar. Om jag hade en hund - och orkade med det - skulle jag definitivt skaffa katt. Även en papegoja skulle vara trevligt att ha men det blir ingen sådan heller. Jag är glad över att ha hittat mina ljuvliga katter, som ger mig så mycket glädje. Katten är det optimala djuret för alla, som av olika anledningar inte vill ha så mycket arbete men ändå en trogen, tillgiven vän, som är lagom mycket beroende.

25 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)