Undrar vad som hänt

Det är plötsligt fyra personer som hört av sig och är intresserade av att bli fodervärdar och har eller har haft egna katter under många år. Jag har haft min hemsida länge utan att någon enda visat intresse för att bli fodervärd. Vad har hänt nu?

Det är ett stort ansvar en fodervärd påtar sig men samtidigt en utmärkt möjlighet att känna sig trygg i uppfödareollen, när det sedan är dags att stå på egna uppfödarben. Att ha någon med erfarenhet att vända sig till med frågor under dräktighet och förlossning, brukar vara värdefullt. När kattungarna sedan är födda dyker oftast nya frågor upp. Uppfödaren har i de flesta fall svaren. 

Enligt mig är det en nödvändighet att träffa en eventuellt blivande fodervärd innan vi bestämmer något överhuvudtaget. Det personliga samtalet ger så mycket mer än mail och telefonsamtal, eftersom man kommunicerar ju både verbalt och kroppsligt då. Det är säkert lika viktigt för den blivande fodervärden att träffa uppfödaren och få se hur den tänkta foderkatten haft det under sina första 12 veckor i livet och känna sig trygg med det.

Elin ska, som jag tidigare berättat, köpa Cleo - idag sex veckor men hon har fått ytterligare ett ”barnbarn” natten till söndag. Bara en kattunge. Det ska jag utveckla mig lite mer om i morgondagens blogg. Nu vill jag visa bilderna på den nyfödda kissen, bild 1. De tre andra fotografierna är tagna på Cleo. Så underbart det är med kattungar!!!

 
4 mar 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)