Uppskjuten till morgondagen

Meningen var att kattungarna skulle flytta till en större barnkammare idag men det blir inte alltid som man tänkt sig. 

Efter frukost började jag planera min del av temat i nästa nummer av Trasdockan. Vi har valt att kalla det ”Kattpensionat”. Visserligen lärde jag mig en del om detta på Diplomeringskursen men jag minns absolut inte längre t. ex minimimåtten på golvytan, takhöjden eller andra bestämmelser som gäller för en box (rummen på katthemmen kallas så). Det är inte viktigt att komma ihåg, tycker jag. Det väsentliga är att man på kursen lär sig att det finns bestämmelser om detta och att man vet, var de står att finna. Förutom detta behövde jag påminna mig om vad som som krävs för att få lämna katten på ett kattpensionat och vilka bestämmelser det finns kring skötseln av kissen.

Jag hann inte så långt innan jag skulle åka till Elin. På eftermiddagen tog jag ”trevliga spårvagnen” till Liljeholmen, där Elin och jag skulle spela in ett nytt avsnitt till podden. Vi skulle tillika göra en intervju med Sarah Siverman. Den skulle handla om BARF (biologiskt-anpassad-rå-föda). Sarah är näringsexpert och brukar föreläsa för ”kattentusiaster” i olika sammankomster. Elin och jag är så glada över att Sarah - trots att det var fredagkväll - ändå ville åka från Vallentuna till Liljeholmen för att helt idéellt berätta för oss och alla som lyssnar hur hon gör, när hon ”barfar” sina katter. Själv tycker jag att det verkar lite bökigt men övning ger naturligtvis färdighet!

Ninni och Neo hade fått en ny trappa på väggen. På så vis får Neo lättare att ta sig upp på bron, strax under taket. De tycker båda om bron men Ninni i synnerhet. Klockan hade passerat 20, när jag var hemma igen. Vi beslöt att det fick räcka med att väga kattungarna ikväll och flytten till en större ”bostad” för Sandie och hennes kattungar är nu en fråga för morgondagen.

21 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)