Utevistelse

Först vill jag förklara ”vårdnadstvisten”. För tre mönader sedan såldes en docka nästan identisk med Tuva-Li på Kaplans auktioner i Stockholm. Jag var med i budgivningen men vid 900 kr hoppade jag av (väl medveten om att dockor ur The Ashton-Drake Galleries kostar en hel del mer). Det var första gången på drygt 10 år, som man sålde en sådan docka hos Kaplans men.... tro det eller ej, igår hämtade jag hem Tuva-Li från just en auktion där och den här gången bjöd ingen mer än jag på dockan och hon kostade mig 350 kr. Hennes hår hade kattungarna säkert rivit av, om de vore kvar. Men det är de ju inte längre.

Sebastian och Matilda var här igår. Då skulle hämta sitt kattungepaket, som jag var sen med att beställa. Det i kombination med semestertider på Royal Canin gjorde att paketet kom några dagar för sent. Nåja, det var roligt att träffa dem igen och få berättat hur den första veckan tillsammans med småttingarna varit. Sören, f.d Pyret och Sixten, f.d Pepsi har skött sig jättebra och jag är ju inte förvånad :-). Idag kom Kenneth, som är Stellas nya ägare, för att hämta sitt Royalpaket. Stella har skött sig lika fint som sina syskon; alla har nyfiket utforskat sina nya hem, varit orädda och tillgivna. Det värmer mitt hjärta. Flera av kattungarna har också provat på uteliv (naturligtvis i sällskap) och de har varit överlyckliga. Allra gladast var nog ändå Laban (det är nu bestämt att han får fortsätta heta Laban), som t.om fick provklättra i ett träd och jag fisken videosnutt på detta.

Bild 1: Laban och hans ”storebror” Edison. Nästa sommar är ”bröderna” lika stora, gissar jag.

Bild 2 - Sixten

Bild 3 - Sixten och Sören.

Bild 4 - en trött och cool Zinja.

 
25 jun 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)