Utställning imorgon

Ove och jag har de bästa tider, man kan tänka sig. Vi ska sköta entré och information imorgon klockan 13:00-15:00 och på söndag klockan 11:00-13:00. Exakt vad det innebär vet vi inte men gissar att vi ska ta betalt för inträde och försäljning av utställningskataloger och svara på frågor som t ex "var ligger toaletten" och "var kan man köpa mat, dryck och glass". Den första frågan är enkel men den andra är desto knepigare. Vid 18-tiden idag fick jag ett mail med rubriken "Kris". Avsändaren var Arne, som nu!!! upptäckt att ingen servering kommer att vara öppen imorgon. Sådant får bara inte hända! På arbetsmötet i början av juli fick någon i uppgift att se till att den frågan skulle lösas men "denne någon" har alltså inte skött sitt åtagande. Vem "någon" är, vet jag inte, för vi var inte med på mötet. Vad som händer nu, känner jag inte heller till och vill inte tänka på. Strålande sol imorgon, törstiga och hungriga besökare, barn som tjatar om glass. Katastrof! Jag skrev tillbaka och föreslog att vi ska försöka få tillgång till restaurangernas kylskåp så att vi kan sälja vatten och läskedryck på burk. Det bedömer jag, som det viktigaste. Utställarna kommer ju att vara utsvultna, om de inte tagit med egen proviant. Som tur är, brukar de flesta ha både smörgåsar och kaffe/te med sig. Domarna kommer säkerligen att "knorra". De arbetar hela dagen med lunchuppehåll och brukar bjudas på mat i utställningshallen. De ska döma upp till 40 katter per dag och för att hinna med det får lunchrasten inte vara så lång. Hur det kommer att lösas vet jag inte. Jag vet bara att om jag varit ytterst ansvarig hade "restaurangfrågan" varit högprioriterad. Ove och Peter har bestämt att vi, Ove, Peter, Marita och jag, ska träffas för att få oss något till livs. Nu måste vi istället ta något med oss.

Ove och jag planerar att vara på plats vid 11-tiden imorgon. Då hinner vi titta på katterna och orientera oss själva om, var toaletterna finns, var man kan köpa vad; burskynken, selar, väskor, burar, bäddar ..... ja, allt som tänkas kan. Vi har haft den här uppgiften på utställning tidigare och det var riktigt roligt. Skönt ändå att det bara är två timmar åt gången.

Om Anna-Karin och Nicke vill ställa ut lilla Saga, hjälper vi dem givetvis första gången. Själv önskar jag att vi också hade haft hjälp men hittade ingen "intressent". Det gick faktiskt rätt bra ändå.

 
21 aug 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)