Utställning - mycket utställning

Eftersom Carina inte hört något från SVERAK, skickade hon ett mail i förgår till Eva Porat (vice ordförande i förbundet) och frågade, hur länge hallen är öppen på fredagen för utställare, rasringar, fodertillverkare och andra, som hyrt en plats och vill förbereda utställningen. Klockan 17!! Den informationen borde ha gått ut i samband med anmälan. Vi är många, som vill ha allt klart och inte vill stiga upp i ottan på lördagen för att fa allt klart tills utställningen öppnar. Carina har lovat en av medlemmarna att ta hand om en av hennes katter under natten (medlemmen har med sig tre katter). Nu är det som det är men - tjänster och gentjänster - förhoppningsvis tar Marie, vars kisse ska sova hos Carina, med våra saker och ställer upp dem på vår plats. 

Nu är det för kallt att ha balkongdörren öppen men katterna vill ut som tidigare. Trots att de avskyr stängda dörrar, tar de hellre en stängd dörr ute än inne. På något vis verkar de förstå att det är förutsättningen för att få vara ute. Jag vet inte om det är med dräktiga honor som med många gravida kvinnor, att de känner sig varmare, när de väntar barn. Det verkar i alla fall så. De andra katterna går in efter en stund men Stina ligger kvar i en fåtölj.

Nicke ringde igår och undrade, om vi kan göra sällskap till Alfakattens utställning sista helgen denna månad. Naturligtvis! Det är roligt att han och Anna-Karin också är så intresserade av katter. Båda har haft katt under sin uppväxt och det har säkerligen påverkat dem. Eftersom det blir roligare och roligare att ha katt, ju mer man vet, försöker jag påverka dem att anmäla sig till Pawpedskursen. Det verkar inte helt omöjligt. Nicke frågar mig mycket om katter. Risken är att just det får dem att avstå - lättare att få svar direkt utan att plugga. Visst svarar jag gärna men utbildningen tar upp mycket mer, än det han och Anna-Karin kommer på att fråga. 

Anette skickade en hälsning igår. Hela familjen älskar sin kisse och Izzie älskar den. Jag tror inte att det dröjer länge innan Izzie också får bli mamma. Vilka färger!

 
17 okt 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)