Utställning och fodervärd

Katterna sov sedan en timme tillbaka, när vi tog bilen till båtklubben. Fint väder och då måste man vara ute! Klubben är så välskött; rosorna nyklippta och tulpanerna i full blom. Ove hämtade dynor till trädgårdsstolarna och kaffemuggar från klubbhuset och kaffet vi hällde upp smakade bra. Ove har sökt Lotta sedan fredag kväll för att fråga, om hon kan tänka sig att göra Sissel "utställningsfin" till kattexpot i Uppsala 18 juni. Lotta har svarat "ja". Rubi får stanna hemma med Lotta och Ove och jag tar Sisselgumman med oss i bilen. I samband med anmälan kom jag att tänka på att Sissels nya titel, champion, inte är anmäld till SVERAK, så jag har nu sms:at till Lotta och bett henne skicka en kopia på tidigare bedömningssedlar. Dessa ska jag i min tur skicka till min kattklubb. Klubben kontrollerar kopiorna och rapporterar till SVERAKs kansli (via e-post) genom att ange ny titel, titeldatum och utställningsarrangör, kattens namn, registreringsnummer, ägarens namn och kattklubb. Klubben behöver inte skicka kopior av bedömningssedlarna till SVERAK. SVERAKs kansli registrerar in utställningstiteln i SVERAKs stambok. Klart:-). . Vi gillar bäst att ställa ut våra katter den första utställningsdagen, men den var fulltecknad, så det får bli på söndagen.

Ikväll fick jag ett sms från en tjej, som vill bli fodervärd. Som alltid svarade jag på meddelandet och jag skrev att jag f.n inte har några kattungar men passade på att fråga, om hon kan tänka sig att vara kattvakt bland. Hon svarade att det kan hon.

Nicke fick idag, 3 500 kr fattigare, hem Sara och Sissi idag. Saga rusade rakt upp i tornet!!! Båda katterna verkar glada över att vara hemma igen och Sissi har inte haft någon mer diarréer.

Imorgon ska jag visa Saga på bild.

14 maj 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)