Utställningsarrangörerna har fullt upp nu!

Det krävs mycket av Nerks kattklubb nu. Inte nog med allt jobb jul och nyår brukar föra med sig utan också de omfattande förberedelserna utställningen medför; plats för 750 katter båda dagarna (lördagsutställningen är redan fullbokad) och middag för ett stort antal - vet inte hur många. Antalet middagsgäster är begränsat i år, eftersom den stora matsalen på Scandic Grand är under renovering. Därför kommer middagen att intas en trappa upp. Priserna är moderata; 395 kr för en trerätters middag inklusive mineralvatten. Alldeles nyss skickade jag Oves och min middagsbeställning. Förutom att vi kommer att få njuta av många vackra katter blir det lite av en minisemester och på utställningar träffar man också alltid trevliga kattägare. Jag ser fram emot fredagen 19 januari; gillar att sitta på övervåningen i på Örebrotåget utan att behöva tänka på trafiken eller hala vägar, anlända till ett en foajé full med klagande hotellgäster (katter i burar :-)), ta hissen till ett nyrenoverat hotellrum och slappa en stund innan Oves och min middag på egen hand. ”SVERAK-middagen” är på lördagkvällen.

Elin skickade några bilder på sina småttingar. De har vuxit mycket sedan de flyttade men är lika söta som tidigare, eller hur?

 
19 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)