Vad glad jag blev

En flott og gjennomtenkt besvarelse hvor du finner kreative løsninger på alle tenkelige problemer som kan oppstå når man har en fertil hane i hus. Klart GODKJENT med guldstjerne fra meg!

//Maria

Detta var omdömet om en av de uppgifter, jag skickat in till kursledaren. Kändes som när jag gick i grundskolan igen och jag blev lika glad igår, som jag blev då. Vi ser alla olika på vår skolgång men för mig har det alltid varit viktigt att prestera och "vara på topp". Jobbigt när det pågår men jag har haft mycket glädje av det i livet. Kunskap är oerhört värdefull att besitta! 68 år och glad över en virtuell guldstjärna - ja, så är det. 

Det är fyra kursledare i den utbildning jag går nu. Som synes är omdömet skrivit på norska men alla som behärskar svenka språket förstår även norska, åtminstone den skrivna. Avslutningen på kursen sker i chattform. Vi får möjlighet att diskutera, ställa frågor och lämna synpunkter. Då ska jag be att få veta lite mer, hur idén om PawPeds kom, hur rekryteringen av kursledare gick till och om det finns andra planer i PawPeds Academy. Jag skulle själv kunna tänka mig att bli kursledare - bidrar med glädje till förkovran. Det enda jag vet är att kursledarna arbetar idéellt och det gör jag gärna, för i slutändan kommer kunskapen katterna till godo.

Mentorskap var det, som jag skulle prata om. Tänk, vad bra det hade varit, om jag hade haft en mentor, när jag famlade omkring i kattvärlden - någon jag hade kunnat fråga, när jag var osäker, någon som skulle ha varit med, när den första kullen kom till världen. Allt gick förvisso bra - kattungarna föddes utan problem och växte upp till fantastiskt fina katter. De bor idag i mycket bra hem och är trygga och harmoniska men jag själv hade sluppit oroa mig för sådant, som är normalt men som jag inte kände till. Om någon av mina kattungar ska gå vidare i avel, kommer jag att hjälpa till så mycket jag kan, om ägaren vill. Beträffande Sissel, som är tänkt i avel, kommer jag att ge Lotta de råd, jag anser rimliga och hon tycker sig vilja ha.Hon var själv uppfödare på 90-talet, så hon vet säkerligen en hel del.

En mentor ska själv ha både teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet, vilket jag inte kan säga mig hade, när Stina och jag fick "vår" första kull. Idag skulle jag vara en bra mentor, tror jag och vaeftefter tiden går blir jag bättre. Jag skulle gärna hjälpa en ny, blivande uppfödare och med glädje dela med mig av det jag kan.

8 okt 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)