Prata ragdoll på café.

Jag skrev som sagt till Elin. Visst tycker jag att podden tog en hel del tid men 1-2 avsnitt i månaden känner jag att jag har utrymme för. Det vi hinner är alltid det vi prioriterar men där skiljer vi oss åt, Elin och jag. 
Jag är - och har alltid varit - mycket förtjust i att dela med mig av det jag vet och kan. Ett uttryck för det kommer att finnas på både Ragdollklubbens webbsida och på FB; en inbjudan till kattprat på ragdollcafé, närmare bestämt på Espresso house i centrala Sundbyberg. Jag hoppas vi träffas där torsdagen den 26 mars c:a klockan 17:30.

Idén har jag haft sedan länge men hela tiden har det kommit saker emellan. Jag tror att det finns många med mig, som känt sig lite vilsna ibland när den första katten flyttade in eller uppfödare som inget högre önskade än att det funnits en mentor att fråga, när den första kullen planerades, föddes, växte upp och skulle säljas. Sådant vill jag vi ska prata om och att vi ska kunna hjälpa varandra och berätta om saker som vi själva ställts inför. Förhoppningsvis hittar vi även nya vänner, som vi kan dela våra kattupplevelser med.

Prata gärna med dina ragdollälskande vänner och bjud in dem till caféet!

11 mar 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)