Vad hände se’n?

Så länge jag kan minnas, har jag tyckt om att skriva; dokumenterade dagarna under barnens uppväxt och tog alltid på mig uppdraget som sekreterare på arbetsplatsträffarna. Mitt skrivande har alltid varit faktastyrt, eftersom fantasi är en bristvara i min hjärna. Nu efterlyste man en medarbetare till Trasdockan. Jag kände att jobbet med en tidning skulle passa mig; katter och skriva, en helt perfekt kombination!!!

Tiden gick och ingenting hände men en dag, då jag nästan trott att ingen skulle höra av sig, ringde Carina. Hon var ny ordförande i klubben, hade många ambitioner, där Trasdockan stod högt på listan. Carina berättade att hon nu hade samlat fem medlemmar till sin lilla redaktion, mig inräknad. Kuuul!!! En dryg vecka senare träffades medarbetarna i den nya tidningen hemma hos Carina men var nu endast tre; Carina, Madeleine och jag. Jag fick uppfattningen om att de två som saknades skulle sälla sig till församlingen senare men jag träffade dem aldrig, inte då och heller inte senare.

Varken Carina eller jag var bekanta med hur man gör en tidning. Själv hade jag skrivit en del insändare i dagspressen under åren men det var allt jag gjort publikt. Som väl var kunde Madeleine branschen! Hon var AD till professionen men hade under flera år bott i Sydamerika och var nu nyligen hemkommen för att stanna. Hon gjorde tidigt klart för oss att hon ville hjälpa till med ett eller några få nummer. Vad Carina och jag skulle göra efter det, visste vi inte men vi körde igång. På något sätt skulle det lösa sig, resonerade vi. Mer om det imorgon.

Jag fortsatte sköta mitt uppdrag som sekreterare i Järva kattklubb men ställde inte upp för omval vid det kommande årsmötet. Då var arbetet med Trasdockan i full gång; massor av nya lärdomar och jätteroligt! Här ville jag lägga min energi istället, kände jag.

20 nov 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)