Vad tittade Tudor på?

När jag steg upp imorse, såg jag Tudor sitta på golvet nedanför köksbänken med blicken naglad vid någonting, som jag inte såg. Jag gick ut i köket och då fick jag förklaringen. Bakom kaffebryggaren stod Tingla! Hur hade en så liten katt kunnat ta sig dit? Efter en liten stund fick jag förklaringen. Jag lyfte ner Tingla och alla kattungarna började leka.

När Ove skulle sätta på tevattnet ser han Tingla hoppa upp på ryggstödet på en av köksstolarna och därifrån ta ett skutt över till köksbänken. Där kanade hon en bit på den hala graniten men det tycktes inte bekymra henne. Jaha, nu kommer vi nog med stor sannolikhet att få hjälp med matlagningen. Den enda av de vuxna katterna, som hoppar upp på bänken, är Stisse - men bara en gång om dagen, för att få äta sin frukost i lugn och ro. Som sagt - katter är unika individer precis som vi människor.

Det är några dagar sedan men idag var det dags igen. Det är oftst Trulle som kommer med idén men Tingla är inte sen att hänga på. Stina låg och vilade på mattan under bordet och hon måste ha sett inbjudande ut. "Snuttstunden" startar alltid på samma sätt. Kattungen kommer med böjt huvud och tar sig in under Stinas haka och hon börjar slicka honom. Det förefaller vara en signal att det går bra att krypa in i pälsen och ta sig en slurk. Det dröjde bara sekunder, innan Tingla upptäckte vad som var på gång och gjorde sin bror sällskap vid "efterrättsbordet" (den mättande frukosten var redan överstökad). Tudor missade kalaset, för han sov bredvid Stisse i sovrummet.

Det är bra att få många poäng på n.nu, "hemsideägaren". På så vis får man en bättre plats hos Google. Om man uppnår 800 poäng, kommer man med på topplistan. Jag har 716. Därför tar jag tacksamt emot tryck på gillaknappen, som finns i sidokolumnen (om man gillar min sida förstås). Varför är det viktigt? Ja, egentligen vet jag inte riktigt men kanske för att jag hoppas kunna sprida lite kunskap och väcka en del tankar hos människor, som står i begrepp att köpa katt eller personer som redan är lyckliga ägare av en (eller fler) kisse. Det är ju lättare att hitta "kattungar-Stockholm.se", om jag finns bland de första i den sökningen.

På måndagarna byter vi lakan och då får vi alltid hjälp. Det är katter på lakanet och under lakanet och det är nästan omöjligt att få sängen att bli snyggt bäddad men..... egentligen spelar det väl ingen roll.

Länge sedan jag påminde att bilderna är klickbara.

 
17 apr 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)