Väntar båda kattungar?

Tingla är dotter till Sandie och både mor och dotter väntar nu, hoppas vi, kattungar med samma charmiga, snygga, bruna bicolorkille. Idag pratade jag med Marie, som hade läst på min blogg att jag tror att Sandie är dräktig. Marie undrade om jag grundade det på att Sandie fått ”hallontuttar”. Själv hade hon inte sett några sådana tecken på Tingla bara konstaterat att hon äter mer (men det kan ju ha andra orsaker också, som Marie påpekade). Jag har aldrig sett dessa hallonröda spenar, iallafall inte någon tydlig färgförändring. Vi har heller inte vägt våra honor för att på så sätt kunna avgöra, om de varit dräktiga eller inte eller för satt få en uppfattning om hur många kattungar det blir. Den här gången ska vi väga dem, när vi nu har den förträffliga barnvågen- det hade vi förvisso förra gången också men köpte den först strax innan kattungarna föddes. Marie och jag konstaterade att det är mycket man som uppfödare måste beakta, innan man besöker en lämplig partner till den egna katten:

Det finns massor mer att tänka på men jag nöjer mig så här och återkommer imorgon med mina funderingar kring ovanstående. Likaså kommer jag att berätta lite om styrelsemötet i Ragdollklubben. Vi hade ett långt möte ikväll.

15 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)