Väntar ett tag

I förrgår skrev jag ju om den planerade flytten för den lilla kattfamiljen - från boburen till hagen. Vid närmare eftertanke blev den inte av, eftersom vi ju måste ge extra mat till småttingarna både bittida och sent. Då är det lättare att ha dem i sovrummet och där får inte hagen plats. Vi kom iallafall så långt så att Ove hämtade hagen i vårt extraförråd  och den står nu i sin fina väska i vardagsrummet, redo att monteras upp och för kattungarna att flytta in i. Boburen är ganska stor och än så länge är utrymmet i boburen tillräckligt för småttingarna att röra sig på.

De börjar bli riktigt duktiga på att gå nu. Dessutom är naturen så vis att de inte längre nödvändigtvis behöver äta mammmamjölk samtidigt. När jag nyss tittade in till dem var det två som åt, resten sov tillsammans i en hög. Imorgon ska jag sätta in ett fat med Mother Annelied baby, Royal Canins bebismat (ett torrfoder) och sedan är det bara att vänta på att de ska börja äta fast föda. 

Igår kom den nya toalåda, som de vuxna katterna ska utvärdera. Den är större än de kattlådor vi har. Materialet verkar super; har inte provat men det känns som att den är mycket enkel att rengöra. Vi får se vad testpanelen anser. 

Fotograferingen ska bli av imorgon. Idag blir det istället ett foto på Sissel, som står i tur att bli mamma. På fredag?

 
17 apr 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)