Våra barn

Vad roligt! Lika roligt varje gång! Bilder både på Celine, Mysong och en videosnutt på Kajsa och Buster. 

Igår fick vi se Kajsa och Buster i full aktivitet med och i en papperspåse. Idag kom en bild på Celine i en papplåda och vi träffade också Mysong i verkliga livet idag. Givetvis vill jag delge hela världen videon med de små älsklingarna i påsen men den måste först laddas upp på Youtube och jag har ännu inte tagit reda på, hur man gör det, så det får bli senare. Fotona visar jag redan idag.

Inbitna kattälskare förstår precis vad jag menar, när jag säger att våra katter är som våra barn. Naturligtvis är det då  underbart när "våra barnbarn" (via assistans) hör av sig och vi ser att de busar, trivs och har det allmänt bra i sina nuvarande hem. Det är också så roligt att kattungeägarna glädjer sig åt småkissarna och ser dem som sina familjemedlemmar. 

Idag sade Ove att han skulle vilja att vi åker till Strömstad i sommar; bor på Hotel Laholmen och besöker Koster. Bra! Nu har jag chansen! Jag ska direkt föda tanken hos honom att vi kan ta en minisemester på Västkusten i sommar och ta hem en kattunge från Creamy Blueeye, om Inger har en lämplig avelshona. Finge jag min önskan uppfylld, skulle jag komma hem med en blå bicolourflicka. Det är alltid lika underbart att få en liten mjuk, lekfull och nyfiken kattunge. Måtte jag kunna övertyga honom om att det bara är LITE mer arbete med fyra katter än med tre. Vi har ju trots allt haft fyra och det gick ju bra!

Nyss fick jag ett telefonsamtal från en väninna till Tasses nuvarande "mamma". Hon har läst på om Ragdollkatter och beslutat sig för att köpa en Ragdoll. Hon hade en del frågor och imorgon ska jag skriva om, vad jag tycker man ska tänka på, när man planerar att köpa katt.

 
3 maj 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)