Våra katter

Sidan uppdaterad 2019-06-04

Vi har inga kattungar till salu men söker fodervärd.

Sissel, en av våra tidigare avelshonor övergick i somras i fodervärdens ägo. Sandie kastrerades i somras. Jag har så smått börjat se mig om efter en ny avelshona.

Båda våra avelshonor är hjärt- och njurscannade enligt Ragdollklubbens hälsoprogram.

Jag har genomgått Pawpeds Academy's webbaserade kurser G1>>klicka här och G2 >> klicka härPawPeds kurser är internationella och finns f.n på sju olika språk. Kurserna lägger stor vikt vid genetik men behandlar även annat kattrelaterat. 

Jag är även SVERAK-diplomerad uppfödare.

Fodervärd sökes! 

Enkelt förklarat innebär det att katten ägs av mig och att jag betalar försäkring, vaccinationer och eventuella andra veterinärkostnader som hör till aveln. Katten bor hos fodervärden, där även kattungarna föds, vilket är en trygghet för kattmamman men jag själv är gärna behjälplig vid förlossningen och ger livslång support v.b. Fodervärden står för mat, sand, kärlek och annat som hör till kattens dagliga vård.
Jag ser gärna att fodervärden ställer ut katten men det är inget krav. Efter två kullar övergår katten kostnadsfritt i fodervärdens ägo. Om fodervärden önskar får han/hon ta en egen kull på katten, som därefter ska kastreras. Kastrationen bekostas av fodervärden.

Om du är intresserad av att bli fodervärd, skriv då ett mail till [javascript protected email address] eller ring 0763-44 46 48 och berätta om dig själv och vad du kan erbjuda! Observera att ragdollkatter inte mår bra av att vara ensamma långa dagar. Arbetar du heltid utanför hemmet, måste det finas annat sällskap till kisse; en annan katt eller en hund.

När en kattung från min uppfödning flyttar är den:

 

 

Klicka på bilden, så ser du bättre!

 

 

Jag följer Ragdollklubbens avelsprogram. Välj rubriken "Avel och hälsa". 

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)