Våra kattungar/fodervärd

Sidan uppdaterad 2018-09-16

Vi har inga kattungar f.n. Nästa kull planeras under hösten.

Vi har inga kattungar för närvarande. Sissel, en av våra två avelshonor, ska paras i höst. Innan dess ska vi ta henne utomlands. Vi hoppas då att hon erhåller sitt sista certifikat och därmed titeln Grand Internationell Champion.

Båda våra avelshonor, är hjärt- och njurscannade u.a. 

Jag har genomgått Pawpeds Academy's webbaserade kurser G1>>klicka här och G2 >> klicka härPawPeds kurser är internationella och finns f.n på sju olika språk. Kurserna lägger stor vikt vid genetik men behandlar även annat kattrelaterat.

Fodervärd sökes! 

Enkelt förklarat innebär det att katten ägs av mig och att jag betalar försäkring, vaccinationer och eventuella andra veterinärkostnader. Katten bor hos fodervärden, som står för mat, sand, kärlek och annat som hör till kattens dagliga vård. Jag ser gärna att fodervärden också ställer ut katten. Efter två* till tre kullar** övergår katten kostnadsfritt i fodervärdens ägo.

*katten kastreras och kastrationen bekostas av fodervärden och ombesörjes innan katten överlåtes.

**katten kastreras inte och fodervärden får ta en kull på den. Därefter ska den kastreras.

Om du är intresserad av att bli fodervärd, skriv då ett mail - eller ring - och berätta om dig själv och vad du kan erbjuda en katt! Observera att ragdollkatter inte mår bra av att vara ensamma långa dagar. Arbetar du heltid utanför hemmet, måste det finas annat sällskap till katten, t ex en annan katt eller en hund.

När en kattunge lämnar oss är den:

 

 

Klicka på bilden, så ser du bättre!

 

 

Jag följer Ragdollklubbens avelsprogram. Välj rubriken "Avel och hälsa". 

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.