Våra underbara kattungar

Ännu en kull har vuxit upp och två av Sandies kattungar kommer att flytta imorgon, Pyret och Pepsi. Alla småttingarna betyder jättemycket och har hela tiden varit till stor glädje för oss; fantastiska gullnosar allihop! Glädjen över Pyret var dock till en början också blandad med mycken oro, särskilt nattetid (pga min brist på sömn). Pyret föddes sist och han var väldigt liten! Under den första veckan var jag t.om. orolig för att han inte skulle överleva. Han vägde bara 70 g innan han började öka i vikt, till en början i långsam takt. Mitt hopp stod till att han hela tiden var pigg och älskade KMR, tillägget vi gav honom med hjälp av spruta och napp. Han spann så fort vi tog i honom och när han så småningom fick röra sig fritt i ”kattrummet” började han spinna redan när han var på väg mot oss och förstått att det vankades mat.

Alla kattungar är små spinnmaskiner och vill alltid vara nära sina människor. De gillar beröring och att en knappt 12 veckor gammal kisse kan spinna så högt, trodde jag inte innan den här kullen föddes. Jag är lika fäst vid kattungarna som de vid mig. Skillnaden idag är att de är glada medan jag känner mig lite dämpad. Jag vet ju att jag imorgon ska skiljas från mina bebisar, något de är helt ovetande om. Pepsi och Pyret kommer att flytta tillsammans till Sebastian och Matilda och de får det jättebra hos dem, det är jag övertygad om. Jag vet också att de kommer att bli till stor glädje för sina nya ägare och det gör mig glad.

Kattungar, precis som människobarn, anpassar sig lätt. Alla småttingarna kommer, som sagt, till mycket bra hem och allt kommer att gå bra, det vet jag. De kommer att känna att de är älskade och de slipper vara ensamma långa dagar. Separationen blir nog värst för mig, om jag ska vara ärlig. Hur som helst - jag hoppas att vi får besöka kattungarna någon gång under hösten.

Idag har vi skrivit ut Överlåtelseblanketterna och Ägarändringsdokumenten. Tyvärr kommer de inte att vara kompletta förrän SVERAK:s datasystem är fixat och vi fått stamtavlorna. Inget vi kan påverka, tyvärr. Det är bara att ge sig till tåls.

 

16 jun 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)