Varför alltid så bråttom?

Vad som är hönan eller ägget är svårt att säga och egentligen spelar det ingen roll. Det jag vet är att jag ofta lever under tidspress; har bråttom och ibland alltför bråttom. Om det beror på att jag alltid haft ”tusen järn i elden” för att jag haft så mycket som jag MÅSTE hinna med eller om jag måste uträtta många saker parallellt på grund av att jag själv försatt mig i situationen vet jag inte. Det har blivit bättre sedan jag slutade förvärvsarbeta men ”ränderna går aldrig ur”.

Jag anmälde ju Sissel till Sollentunautställningen i förrgår men trots att jag vet att man, förutom kattens fullständiga namn, ska skriva ägarens namn och telefonnummer samt vilket datum det gäller, skickade jag iväg anmälningsavgiften med bara Sissels och mitt namn angivet. Så blir det lätt, när man ska skynda sig men ofta blir följden att det hela tar mycket längre tid. Idag har jag iallafall fått bekräftelse på att Sissel är anmäld med alla uppgifter som ska finnas med.

På tisdag ska jag försöka få kontakt med ansvarig personalchef i den högre ledningen för Arken zoo. Det är aldrig roligt att klaga men nödvändigt i vissa fall. I den här situationen känner jag mig som de hemlösa katternas försvarsadvokat.

Som jag berättat tidigare har jag lämnat 85 ”kattkalendrar” till vardera Arken zoo i Solna och Bromma zoo. De är utkvitterade och undertecknade genom ett avtal, som säger att någon från Stockholms katthem (i detta fall jag) kommer att komma och ta emot betalningen för dem, som är sålda, och ta tillbaka eventuellt osålda. Det var det jag tänkte göra igår men...... Fortsättnigen på den historien berättar jag imorgon.

Våra raringar är så mysiga och jag är så glad över att de är så fina mot varandra. Så här hittar man dem nästan varje förmiddag :-).

 
30 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)