Väsby Djursjukhus

Igår blev inget skrivet på bloggen. Förklaringen är att min väninna följde med hem efter båtresan och vi hade en trevlig kväll tillsammans med mat, prat och politiska diskussioner. När hon sedan åkte hem till sin son i Nacka lyssnade jag på dagens avsnitt i Prata Katt och skrev en kort presentation av innehållet. Sedan gick jag igenom all e-post och klockan hann bli mycket innan jag var i säng.

Klockan 13 idag hämtades jag upp av Elin och Leo och tillsammans åkte vi till Väsby Djursjukhus. Jag har varit där tidigare; första gången på uppfödarträff efter en inbjudan av Royal Canin, den andra gången var när Sissel skulle veterinärbesiktigas. Vi var där i god tid innan klockan 14, som avtalat. Jannis Lundgren, chefsveterinär, och hans dotter, också djurdoktor, tog emot. Vi riggade upp utrustningen i föreläsningssalen och startade inspelningen av dagens avsnitt. Det var ett trevligt samtal och vi fick veta allt vi ville och kände oss hela tiden varmt välkomna.

När podden var färdiginspelad fick vi en guidad tur runt på sjukhuset. Vi såg en ljus, genomtrevlig mottagning, operationssalar och förevisades magnetkamera, rehabavdelningen, laboratoriet och uppvaket. Jag förstår absolut att sjukhuset av djurägarna blev utsett till bästa veterinärklinik. Jannis och Maria var mycket stolta över utmärkelsen och det förstår jag.

Imorgon ska Elin och Leo följa med på en båttur runt i Stockholm. Vi hoppas och tror att vädrets makter är med oss och att vi kan avsluta färden med en bit mat på båtkrogen Loopen vid Hornstull, mina gamla hemtrakter. Max fyra rimmar ska vi vara borta, för vi vill inte lämna katterna ensamma längre än det.

7 jun 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)