Vem av dem?

Ove och jag har samma omsorg om katterna, som om de vore våra barn. De vet att de är älskade och visar att de trivs med oss genom att ständigt vilja vara i närheten och låter oss vakna till ett stilla spinnande. Det är skönt att vakna så. Det är inte skönt att vakna, som vi gjorde vid 04:30, nämligen av ett "avgrundsvrål". Stina löper igen! Att en så liten varelse kan åstadkomma så kraftiga ljud, kan ingen tro, som inte hört dem.

Efter den första kullen fick Stina p-piller och det var ju skönt såtillvida att hon inte löpte och därmed undslapp oss det skrikande, som löpning innebär. Att hon inte får p-piller nu beror både på att p-piller innebär en ökad risk för juvertumörer och att det kan ta tid innan hon blir dräktig efter att ha upphört med pillren. Hon fyller fem år den 10:de april och det vore roligt med en sista kull efter henne men då bör vi inte vänta för länge. Om det går, som vi hoppas, blir hon mamma igen i slutet av sommaren/början av hösten. Nu vill vi avvakta, så att hon får återhämta sig efter Kajsa, Buster, Izzie och Celine, de senaste små underverken. 

Både Birman och Ragdollen är vackra raser men framför allt sällskapliga. Hela kvällen igår tittade de på Let's dance

28 mar 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)