Vilka små under!

Tinglas förstfödde, Nappe, är minst och inte lika framfusig som sina bröder. Det gör att han fått den sämsta tutten och han har inte heller varit den glupskaste kattungen. Redan från start visar sig olikheterna; vissa tar för sig mer än andra och jag tror det hör ihop med den inneboende tron på sin egen förmåga. Nappe, som egentligen heter Napoleon, hade gått ner 3 gram under det första dygnet men det är ”tillåtet” men sedan måste även han öka i vikt, vilket hans bröder redan börjat göra. Jag fick två bilder på sötnosarna, Nappe har grönt halsband. Lägg märke till det lilla huvudet som sticker fram mellan Tinglas tassar på den andra bilden! 

Pratade med Åsa igår. Hon och hennes familj har kommit fram till att det saknas en ragdoll i familjen. Jag har ingen väntelista som många andra uppfödare har. Det kan hända så mycket under tiden tills kattungen är leveransklar, särskilt om honan inte är ens är dräktig, när köparen vill ställa sig på väntelistan. Det är bara att följa min blogg och höra av sig, när kattungarna är födda, så planerar vi  vidare. Om Åsa inte får ändrade planer kontaktar hon mig när kattungarna är födda. Då planerar vi ett datum när vi kan träffas och prata vidare, vilket brukar vara när kattungarna är runt 5 veckor gamla. 

Jag tycker att det är roligt, om mina kattungeköpare vill komma och hälsa på ”sin” kattunge efter att den tingats. Utvecklingen av kattungarna är rekordsnabb och de flesta kommer gärna och hälsar på den blivande familjemedlemmen. Jag vill att den nya ägaren ska få veta vad som händer och alla framsteg informerar jag om på bloggen. Närmast nu är ju förlossningen. I min roll som barnmorska var jag mycket trygg men som kattstödjare känner jag mig inte lika säker. Även om katten kan förmedla mycket genom sitt kroppsspråk skulle jag vilja kunna förklara att jag vill hjälpa till men att jag inte vet, hur jag kan göra det på bästa sätt men....... mina kattmammor har klarat sig helt på egen tass och det enda de signalerat är att de vill att jag ska finnas med och nära.

 

 
11 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)