Vilka små underverk!

Om man inte med egna ögon sett att kattungarnas utveckling märks från ett dygn till nästa, är det nog svårt att tro men det är så. För en vecka sedan sov de hela tiden, förutom när de åt. Imorse när jag gick in i arbetsrummet för att se, hur den lilla familjen hade det, var alla tre vakna. När jag satte ner handen i lådan, kom Mitzy tultande och nosade på min hand. Jag tyckte det såg ut, som han logcool

Klockan 12:30 kom min taxi och jag åkte till Ringos lunchrestaurang på Ringvägen, inte ett ställe jag tänker återvända till. Vi fyra gamla barnmorskor, som arbetat många år tillsammans på Södersjukhusets förlossningsavdelning, brydde oss väldigt lite om att maten lämnade mycket övrigt att önska. Den stora behållningen var att träffas. Kattungarna är så stora nu, så det känns inte konstigt att vara borta några timmar. Jag vet att Sandie och Stisse accepterar dem fullt ut och att kattungarna äter och ökar fint i vikt. 

Även idag fick jag ett telefonsamtal från en hugad kattungeköpare, en man den här gången. Jag tycker att det är oartigt att svara i telefonen, när man är ute för att umgås med vänner, men han fanns på telefonsvararen, när jag kom hem. Ingen får komma och titta på kattungarna, förrän de är minst fyra veckor. Jag sms:ade honom och bad honom återkomma med ett mail eller sms, där han berättade om, vad han har att erbjuda en liten kissekatt. 

De stora katterna var hungriga, när jag kom hem. Vanligtvis får de mat, så snart de antyder att de Är hungriga. Nu hade de väntat ett tag. De små var vakna och jag tog upp var och en och "gullade" med dem. De är så mjuka och gulliga. Stina protesterade inte alls, när jag tog upp hennes barn. Hon vet att hon får dem tillbaka.

Jag känner mig nästan säker på att två är blå och en brun. Carina kommer på onsdag och då ska vi tillsammans försöka fastställa kön. Vi tittar båda två och ser, om vi kommit fram till samma resultat.

Strax ska jag lägga mig och läsa. Innan dess hade jag planer på att fotografera kattungarna. Nu sover alla och jag vill inte störa dem, så det får bli imorgon istället.

24 nov 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)