Vilken aptit!

Jag skulle bli oerhört förvånad, om Sandie inte är dräktig. Hon äter jättemycket, som jag skrivit tidigare , och sover mest däremellan men hon är intensiv, när hon beordrar mig att ta fram mat. Hon har en stark vilja, den tjejen. På fem dagar har hon gått upp 100 gram och nu börjar hon bli rund och det beror nog inte enbart på mat :-).

Vi vill ha med personer med olika erfarenhet av katter i vår podd. I avsnittet 30 mars hoppas vi få med någon, som köpt sin kattunge redan kastrerad. Det är ju många uppfödare, som kastrerar sina småmissar redan innan de flyttar till sina nya hem. Hur går tankarna när man köper en kattunge? Kastrerad eller inte kastrerad och varför? Det är spännande att höra vad Emma har att säga. Vi ska försöka få en intervju med henne.

Det finns så mycket att prata om, när det gäller katter och det bästa är, när våra lyssnare kommer med förslag på, vad vi ska ta upp i podden. Det är just därför vi startar med kastrering - redan samma dag som vår teaser kom, kom också önskemål om att vi ska ta upp kastrering i ett kommande avsnitt. Jag har tidigare skrivit en artikel i det ämnet i Trasdockan. Orsaken var att jag vill sprida kunskap om att man kan kastrera sin katt på flera olika vis och förklara skillnaderna i metod, pris och biverkningabilden/eventuella problem. Vad innebär t.ex. sterilisering och kemisk kastration? Allt detta kommer vi att prata om på fredag, när vi ska spela in två nya avsnitt. Spännande!

Nora, Tinglas ”lillmatte” fotograferade scanningen i torsdags. Jag kommer att publicera några av bilderna imorgon, hoppas jag.

17 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)