Vilken dag!

Dagen startade tidigare än vanligt. Redan strax efter klockan 08 var jag uppe och gjorde iordning köttgrytan, som behövde vara klar tills vi skulle komma hem. Både Ove och jag skulle vara borta minst till klockan 17 och då skulle det vara skönt att slippa laga mat utan bara behöva värma den. När grytan stod på spisen blev det en snabb frukost och sedan morgontoalett. Vid 10-tiden kom Elin för att hämta bodyn till Ninni och också för att vi skulle prata om vad vi ska ta upp i de avsnitt av podden, som vi ska spela in på fredag.

10:30 kontaktade vi Melanie över Skype. Vi beslöt att skjuta på inspelningen och träffas på fredag och prata vidare om vad vi ska ta upp. När Elin åkte hem tog jag bussen till årsmötet i SeniorNet. Mötet var snabbt överstökat och jag blev invald i styrelsen; ett uppdrag jag gärna tar på mig eftersom jag ser arbetet med datautbildningen som oerhört viktigt. Efter mötet drack vi kaffe med dopp, framdukat i samlingssalen. Jag tog bussen till Sundbybergs torg efter det konstituerande mötet och efter att ha handlat lite gick jag hem. Så skönt att slippa börja laga mat, att den bara var att värma! Jag hann svara på några mail innan styrelsemötet i Ragdollklubben startade klockan 19:30.

Idag, bara idag och fram till midnatt, har Vista Print 50% rabatt på sina trycksaker. Vi behöver trycka upp både reklamblad och visitkort till podden och då ska vi ju passa på nu. Efter både telefonkontakt och sms enades Elin och jag om utseende och formuleringar och genom Elins försorg görs nu beställningen innan ”deadline”.

Ninni är kastrerad idag. Elin skickade en bild på henne iförd Stinas gamla body. Den är lite för stor för henne men den fungerar... eller rättare sagt fungerade till en början men plötsligt hade Ninni lyckats ta sig ur den. Det är obegripligt hur de lyckats men även Stina krånglade sig ur bodyn - vid två tillfälle till och med. Och så var det en sak till jag tänkte berätta men - även om det inte händer ofta - nu är jag faktiskt trött och ska lägga mig och läsa. Berättar imorgon istället.

 

 
4 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)