Vi har fått tillökning!

Sandie tog sovmorgon imorse och hade inte hunnit komma in och lägga sig i sängen, när jag vaknade. Hon sov kvar på ”tornet”. Stisse var på balkongen. På morgonen brukar han spinna  ”godmorgon” på samma sätt som han på kvällen eller rättare sagt på natten spinner ”godnatt” men nu hade han nog tyckt att det var för tidigt. Sedan brukar han gå och lägga sig i arbetsrummet. Stina låg i fotändan i Oves säng. Det var en tämligen lugn förmiddag; morgon-TV och frukost som Ove ordnat. Jag uppskattar mycket att få morgonmålet serverat, när jag sitter och väntar på att benen ska vilja börja samarbeta och inte streta emot och fortsätta vara stela. När Ove gav fiskarna deras frukost upptäckte han en liten firre, som jag genast döpte till Ove:-). Hurra, hurra!

Hela eftermiddagen - från lunch tills strax efter klockan 16 - ägnade vi åt att fixa våra förråd i grannhuset. Det ena skulle tömmas och lämnas tillbaka till föreningen, det andra rensas och bringas ordning i. En del saker ska till Myrorna, annat till sopstationen men det mesta till det nya förrådet i lägenheten. Det är nu upplockat och står snyggt på plats. Det är så välorganiserat så det är en fröjd att öppna skjutdörrarna. Katterna är nästan lika glada som vi för det nya utrymmet och smiter in dit så snart möjlighet ges.

Idag kom en hälsning från både Finn, Molgan och Blue, eller var det kanske Saphir?

Bild 1-3 Finn, bild 4 Molgan och bild 5 Blue eller Saphir. Undelbara kissar allihop och de sprider glädje i sina nya hem. Oh, så roligt att mattarna tänkte på att skicka ett foto till mig. Tack!

 
19 aug 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)