Vilken dag!

Det har varit ”mycket katt” de senaste dagarna. Därför har jag en hel del att berätta om både Laban, Buster och Zinja. På grund av allt som varit med katterna, har jag inte hunnit med att förbereda morgondagens lektioner som jag brukar. Om mina seniorer ska fortsätta att se fram emot sammankomsterna, måste jag tillse att själv vara noga förberedd och kunna erbjuda spännande uppgifter, där de tydligt kan se, vilken fantastisk nytta man har av att sätta sig in i de möjligheter datakunskaper kan erbjuda. Som jag ser det blir det viktigare och viktigare ju äldre man blir. När den egna fysiken försämras är det skönt att kunna få hjälp med handling och kunna meddela sig utan den där omöjliga promenaden till affären eller brevlådan.

Imorgon återkommer jag med historien om Busters kastration, Labans mjölktänder, Stella Cerises plats i den nya flocken och Zinjas nya kommande liv hos Sofia. Nu börjar det bli dags för mig att krypa till kojs.

De här bilderna på Laban njuter jag av. Tänk så underbart det är när sällskapssjuka ragdolls har en kompis att dela dagarna med, när de tvåbenta är på sina arbeten eller i skolan. Det skiljer endast ett år mellan de här ”bröderna”. 
Detta skrev jag innan jag insåg att det var fel storlek på bilderna. Ska försöka fixa det imorgon.

8 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.