Vilken fart!

Exakt fyra veckor tog det! Mickey och Molgan har smakat på maten. De andra avvaktar lite. På morgonen igår tågade de fram till matfatet, satte ner nosarna bland bebisfröna, luktade, öppnade munnen, tog ett frö och började tugga. De åt flera stycken innan de vandrade iväg till den lilla toalådan. Tanken var kanske inte att de skulle dit och uträtta sina behov men faktum är att någon eller några använt lådan till att både kissa och bajsa i. Pelletsen som ligger ovanpå sanden blir som sågspån, när någon kissar på dem och för första gången tömde vi småttingarnas låda. Allihop vill vara i lådan - gärna fler åt gången - men då mest för att leka där.

Vi tog ut kattungarna på balkongen igår. Vi har en mjuk matta på klinkergolvet. Golvet var varmt och mattan mjuk och småttingarna blev jätteglada, när de fick springa runt därute. Det kändes nog som en väldig frihet, för balkongen är mycket större än hagen. Sandie var med och övervakade det hela och till en början var hon besvärad över att inte ha ordentlig koll på dem. Då kallade hon på sina små barn och lydigt kom de skuttande. Hon lade sig tillrätta för att ge dem mat. De åt lite grann men snabbt var de på benen igen och började undersöka balkongen. När vi så småningom satte ner dem i hagen igen, lade sig alla i en hög och somnade prompt.

På förmiddagen var vi på Elgiganten och inhandlade en stor iPad - 12,9”, 256 GB - och nu står den redo att användas. Jag älskar Apples produkter, dyra jaa, men enkla och pålitliga! Nu får alla foton, de flesta på katter, plats utan problem. 

Idag har Prata Katt, dvs Elin och jag, startat en tävling. Vinsten är en Kattbox. Lyssna på vår miniserie om doft, som släppts idag, och titta på tävlingsreglerna på Prata Katts Instagram!

13 maj 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)