Vilken lycka!

Kattungarna är sju veckor idag och nu är de mogna att vistas nästan fritt i lägenheten. Det är bara en tidsfråga innan de har full behörighet :-). Några dagar framöver kommer vi att ha dörren till sovrummet och arbetsrummet stängd och tills vidare kommer småttingarna få vara i hagen på natten. Snart hittar de till sängen och då blir det trångt men jag gillar att ha dem där.

Om jag ska vara ärlig tycker jag att det är jobbigt med bollar, råttor, katthus, hage, lektunnel,  toalådor och matfat på golvet. Det är saker överallt - i köket, i vardagsrummet och på balkongen. Jag vill ju ha ordning och reda och det är svårt att förena med kattungar. Jag måste bita ihop och försöka bortse från röran. Som väl är har kattungarna om några dagar lärt sig att maten serveras i köket, toalådorna finns på toaletten och hagen kan packas ihop. Att det ligger en massa leksaker, en tunnel och står ett litet katthus på golvet går an. Huvudsaken är att maten har sin plats i köket och toalådorna finns på människotoaletten.

Visserligen har kattungarna kunnat leka på balkongen men de blev strålande lyckliga, när de fick springa fritt inomhus och undersöka bostaden. De upptäckte snabbt att de kan rusa runt och jaga varandra. De startade i köket och fortsatte till hallen, vidare till vardagsrummet och tillbaka till köket igen. Sedan startade ett nytt varv. Som mest var de tre som jagade varandra. Sandie försökte få ordning på dem genom att kalla på dem men lyssnade de .....? Neeej! Nu är det iallafall lugnt. Det tar på krafterna att att vara på topp!

Imorgon kommer Ethel och Robin för att hälsa på sina småttingar. Jag förstår att de längtar och gärna vill träffa dem igen. Neda och hennes familj känner likadant och de kommer på måndag. 

Stina bevakar sitt hus - lite måtta får det vara! Kattungarna far omkring överallt men i huset kan iallafall inte komma in. Det är Stinas sedan gammalt.

 
2 jun 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)