Vilken otur!

Jag försöker vända negativa händelser till något användbart, så långt det är möjligt men det är inte alltid lätt. Så här är det:

Enligt Ragdollklubbens stadgar ska klubben ha minst ett medlemsmöte förutom årsmötet. När man startar en klubb liknande Ragdollklubben (RK), ska man upprätta regler för, hur klubben ska skötas. Dessa kommer sedan att utgöra de stadgar, som styrelsen har att rätta sig efter. 

Styrelsen har kallat till medlemsmöte den 26:e denna månad. Mötet var tänkt att hållas i en lokal i Upplands Väsby men i måndags kom dock beskedet att företagets ledning fattat ett beslut om att lokalen fortsättningsvis inte får lånas ut på helgerna. Vad gör vi nu? 
Kanske kan detta ändå, om vi har lite tur, leda till att vi framöver får till stånd ett samarbete med en veterinärklinik och låna en lokal där till medlemsmötet. Nu är det bara att vänta, hoppas och se. Imorgon får vi besked. I nödfall får vi träffas hemma hos mig.

Carina och jag måste börja arbeta med Trasdockan nu. Vi har som mål att vara klara att skicka våra bindrag till tryckeriet i början av november. Temat kommer att vara "Tandhälsa" och där måste jag inhämta en hel del fakta. Jag har kontaktat en veterinär, som lovat att hålla ett fördrag för RK i vår. Jag fick inget datum och ska därför höra av mig nästa vecka och försöka boka en tid, annars är jag rädd att hon redan hunnit bli fullbokad.

Vi behöver massor av bilder till vårt bildgalleri och hoppas att du, som är medlem och läser detta, vill skicka foton på din/dina katt/katter. Det brukar vara jätteroligt att öppna Trasdockan och hitta sin egen kisse där. 

Ethel och Annelie, två av mina tidigare kattungeköpare, vet att jag personligen också blir jätteglad för foton. Ända sedan de köpte sina kissar av mig, har de kommit ihåg mig med "uppdateringar". Här är ett par exempel. De första två är Annelies katter, Leo och Smulan (Smulan är "min", Leo kommer från en annan uppfödare). De båda andra katterna, Safir och Blue, ägs av Ethel.

 
6 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)